OVA ŽENA JE DOŽIVELA NAJVEĆU MOGUĆU TRANSFORMACIJU SKINUVŠI 75 KILOGRAMA: Jela je OVO i skroz SMANJILA ŽELUDAC
Skinula 75 kilograma, Foto: Printscreen/tiktok/amber_c_fitness

transformacija

OVA ŽENA JE DOŽIVELA NAJVEĆU MOGUĆU TRANSFORMACIJU SKINUVŠI 75 KILOGRAMA: Jela je OVO i skroz SMANJILA ŽELUDAC

Promenila je način ishrane i za dve godine skinula 75 kg

Objavljeno:

Još jedna priča koja dokazuje da je umesto rigoroznih dijeta, za uspešan proces mršavljenja ključan izbor namirnica.

Amber Klemens uspela je da napravi neverovatnu transformaciju. Promenila je način ishrane i za dve godine skinula 75 kg. Sada je personalni trener, a otkrila je da su joj pomogle namirnice koje su bogate proteinima.

Najviše je jela salate, grčki jogurt, proteinske šejkove, proteinske pločice i štapiće. "Volim salate od seckanog povrća. Jednostavne su, možete unapred da ih pripremite za više obroka i mogu da budu različitih ukusa. Kombinujte ih sa bilo kojim izvorom proteina, poput piletine sečene na štapiće sa roštilja", rekla je u snimku koji je objavila na TikTok-u i dodala da je preporučeni dnevni unos 0,8 grama proteina po kilogramu telesne težine.

"Obožavam nemasni grčki jogurt. Ima više ukusa i brz je izvor proteina, koji može da se jede i kao užina, za doručak ili večeru, kad god poželite", napomenula je i dodala da je dezert pravila od pločica grčkog jogurta koje je zamrzavala. "To je moj omiljeni dezert svih vremena za mršavljenje", rekla je Amber.

Veći unos proteina može da pomogne u regulaciji nivoa šećera u krvi, smanji želju za hranom i stabilizuje nivo energije tokom dana, što može da doprinese gubitku težine. Detalje o njenoj transformaciji možete da pogledate u snimku:

00:33

OD KRETEN DIJETE KILOGRAMI SAMI NESTAJU! Voislav Ilić otkrio kako da lako smršate, bez TRENIRANJA I ZDRAVE ISHRANE

(Espreso/Srbija Danas/Mondo/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.